PRISER

Alle angivne priser er netto og inklusive dansk moms.

ORDREBEKRÆFTELSE

Når du har sendt din ordre, modtager du først en skærmkvittering, som du kan printe ud. Efterfølgende vil du modtage en e-mail med ordrebekræftelsen, der indeholder alle informationer om din bestilling. Hvis du ikke modtager ordrebekræftelsen pr. e-mail indenfor 2 timer efter bestillingen skal du kontakte os på tlf. 75 24 57 94.

LEVERINGSOMKOSTNINGER

Prisen for levering til Jylland & Fyn: 300 kr.
Prisen for levering til Sjælland: 400 kr.

LEVERINGSOMRÅDE

Vi leverer brænde, og briketter i Danmark undtagen til ikke-landfaste øer (heriblandt Bornholm og Samsø).

LEVERINGSTID

For ovntørret træ og briketter på palle tilstræber vi at levere inden for 2 hverdage og vi garanterer levering inden for 7 hverdage. I perioder med snefald kan leveringstiden blive forøget. Der skal altid være ryddet for sne og is inden aflæsning kan foretages.

Kontakt i forbindelse med levering

Det er muligt at tilbyde telefonisk opringning  lige inden levering. skriv i kontakt feltet hvis dette ønskes.

Leveringssted – hvor varene kan læsses af eller placeres

Vi kan levere max 100 m fra hvor lastbilen kan komme med vores mobil truk, men har du særlige ønsker, så noter dem i feltet “Bemærkninger til chaufføren”. Chaufføren vil som hovedregel forsøge at efterkomme din ønsker til aflæsningen. Det er dog altid chaufføren, som træffer den afgørende beslutning for, hvor aflæsningen kan ske.

Vejen til leveringsstedet skal være kørefast, der skal minimum være 4 meters frihøjde, og der må ikke være udhængende træer.

Produkterne leveres med lastbil, hvor chaufføren har en mobil truk med. Der er således ikke mulighed for at få produkterne løftet henover et hegn.

Hvis en palle skal flyttes rundt, I forbindelse med vintervejr, sne og is skal der være ryddet og tørt. En palle vejer ca. 1 ton, og det er således ikke muligt for chaufføren at flytte rundt på pallen, såfremt disse forhold ikke er til stede.

Dellevering

Vi forbeholder os ret til at foretage delleveringer. Delleveringer vil bestå af hele paller. Omkostningerne i forbindelse med en dellevering afholdes af Ovntørt.dk.

Manglende levering

Hvis varen ikke er leveret inden for den aftalte tid, kan du ringe til os på 75245794. Vi svarer døgnet rundt, året rundt. Du kan også sende os en e-mail med angivelse af ordrenummer (fremgår af din e-mail ordrebekræftelse), så vender vi retur til dig hurtigst muligt. Send en mail

Umuligt at foretage levering

Hvis det ikke er muligt at aflevere varen på grund af manglende tilkørsels- eller afleveringsforhold, og vi derfor må tage den med retur, pålægges du en omkostning svarende til kr. 600,- inkl. moms pr. palle.

KORT ELLE BANKOVERFØRSEL

Du kan betale med Dankort i forbindelse med køb af brænde og briketter. Eller betale over netbank. Så levere vi når pengene er på vores konto.

SIKKERHED

Det er sikkert at betale online med betalingskort hos Ovntørt.dk. Dine kortoplysninger bliver sendt til Ovntørt.dk igennem DanDomain – en SSL baseret løsning. Det betyder, at al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret. Det sikrer, at ingen kan aflæse eller opsnappe de informationer, du indtaster.

Dine oplysninger vil ikke blive videregivet eller overdraget til 3. mand uden din accept.

KORTVALIDERING NÅR DU BENYTTER KORT

Når du betaler med Dankort online, forespørger vi via PBS om kortet er validt, og om det ønskede beløb må disponeres på kontoen. Vi trækker først beløbet fra din konto efter at varen er leveret. Betalings adresse skal være identisk med leveringsadresse. Vær opmærksom på at din betalings adresse skal være identisk med din leveringsadresse.

ADRESSEVALIDERING

I forbindelse med bestilling gennemfører vi adressevalidering via cpr. registeret. Vi tjekker om den bestillende kunde bor på den angivende adresse og dermed sikrer vi, at der ikke er tale om forsøg på svindel eller hærværk. Vi anvender også adressevalideringen for at minimere risikoen for fejlleverancer. Cpr. registeret foretager validering på basis af navn, adresse og fødselsdato.

KREDITVURDERING

Ovntørt.dk foretager en vurdering af købers kreditværdighed ved indhentning af bank- eller kreditoplysning fra et af Registertilsynets anerkendte bureauer, f.eks. RKI. Ved bestilling af pejsebrænde og træbriketter giver køber tilladelse til indhentning af nævnte oplysninger. Ovntørt.dk forbeholder sig ret til at afslå en ordre ved angivelse af grunden hertil.

RETUNERING

Har du modtaget varen skal du senest 14 dage efter at vi har modtaget din mail om at du vil benytte din fortrydelsesret levere varen franko (det vil sige – du betaler fragten) tilbage.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Pallevarer kan ikke sendes med posten, og udgifter til returnering af pallevarer vil typisk ligge på 600 kr. inkl. moms pr palle. Returvarer som returneres ufranko vil blive nægtet modtagelse. Fortryder du købet skal varen sendes til Esbjerg Gods A/S – Alssundvej 2 – 6705 Esbjerg Ø mærket Ovntørt.dk